Kort vei til det meste

Når du bor i Hans Haslums vei 2 er du bare en ti minutters spasertur fra Bekkestua sentrum. Bekkestua Senter har et godt utvalg av forretninger med blant annet klesbutikker, sportsbutikker, vinmonopol og dagligvare. I tillegg finner du treningsstudio, bibliotek og mange hyggelig kaffebarer og spisesteder.

Bærum er vinner av årets kommune-NM

Les artikkel her

Gode kollektivforbindelser

Fra Bekkestua kan du ta Kolsåsbanen til Majorstua eller Nationalteatret på under 20 minutter. Bussene 150, 211 og 220 stopper rett utenfor prosjektet og går til Bekkestua, Sandvika og Nationalteateret.

Sport og fritid

I Hans Haslums vei 2 har du enkel tilgang til marka og til et stort utvalg av sport- og fritidstilbud. Ved vakre Øverland Gård ligger utfartsåren til Bærumsmarka med et bredt nett av tur- og skiløyper. Nadderudhallen med svømmebasseng, Haga golfbane, skatepark, fotballbane og rundløypa på Gjønnesjordet er også noe av det du får rett i nærheten.

Et trygt og godt nærmiljø

Nærmiljøet er trygt og godt og det finnes flere barnehager. Haslum barneskole ligger kun 4 minutters gange fra prosjektet og Bekkestua ungdomsskole ca. 15 minutters gange unna.