Om prosjektet

Hans Haslums vei 2 er et lite og eksklusivt boligprosjekt. Her er det mulig for alle å finne en bolig som passer, uansett alder og livssituasjon. I Hans Haslums vei 2 blir det et godt utvalg av leilighetstyper og rekkehus med hage – alle med de samme gode kvalitetene. Garasje med sportsbod hører selvfølgelig med. Rett og slett – det meste av det beste på Bekkestua!

Fellesområdet. Det hyggelige, bilfrie tunet deles inn i flere soner av store, frodige plantefelt. Stauder, busker og trær gir le for vær og vind, og legger til rette for opphold og aktivitet i både sol og skygge. Her blir det også sittegrupper, en lekeplass for de minste og plass til å parkere sykkelen. 

Les om beliggenheten

Leilighetene og rekkehusene

Leilighetene har god variasjon i planløsninger. Alle får store uteplasser, enten markterrasse eller balkonger, vendt mot tunet i syd. Noen av toppleilighetene får store terrasser.

Rekkehusene går over tre plan og inneholder åpen stue/kjøkkenløsning i 1. etasje, 4 soverom, romslig oppbevaring og bad/WC i hver etasje. Rekkehusene vil få en vestvendt markterrasse i 1. etasje. Kveldssolen kan du nyte på din egen takterrasse som har utgang fra loftstuen i 3. etasje. 1. etasje har vannbåren gulvvarme.

Alle boligene vil ha sportsbod og parkeringsplass i garasjekjelleren. Her er det også eget låsbart sykkelrom med plass til sykkelvogn og MC parkering.

Kontakt megler

Beliggenhet

Når du bor i Hans Haslums vei 2 er du bare en ti minutters spasertur fra butikkene og servicetilbudene på Bekkestua. Her finner du hyggelige nisjebutikker, matbutikker, vinmonopol, treningsstudio, bibliotek og gode spisesteder. 

I Hans Haslums vei 2 har du også like god tilgang til marka som du har til sport- og fritidstilbud. Ved vakre Øverland Gård ligger utfartsåren til Bærumsmarka med et bredt nett av tur- og skiløyper. Nadderudhallen med svømmebasseng, Haga golfbane, skatepark, fotballbane og rundløypa på Gjønnesjordet er også noe av det du får rett i nærheten. Kadettangen- med badestrand, park og aktivitetsanlegg, er bare en halvtimes tur unna på sykkel.  

Nærmiljøet er trygt og godt og det finnes flere barnehager, barne- og ungdomsskole på Bekkestua. Den internasjonale skolen ligger også her.

Nærmeste busstopp er Øygardveien som ligger bare noen meter fra boligene og det er bare en snau kilometer til T-banestasjonene Bekkestua og Haslum.

Kontakt megler