Det meste av det beste på Bekkestua!

Hans Haslums vei 2 er et lite og eksklusivt boligprosjekt kun ti minutter fra Bekkestua. Her er det mulig for alle å finne en bolig som passer, uansett alder og livssituasjon. I Hans Haslums vei 2 blir det et godt utvalg av leilighetstyper og rekkehus med hage – alle med de samme gode kvalitetene. Alle boligene vil ha sportsbod og parkeringsplass i garasjekjelleren. Her er det også eget låsbart sykkelrom med plass til sykkelvogn og MC parkering.

Her er det mulig for alle å finne en bolig som passer, uansett alder og livssituasjon.

Uteområdet

I arbeidet med prosjektet har tilpasning til naturen vært i fokus. Grønne tak og naturfarget trekledning er valgt for at bygningene skal flettes sammen med furuskogen som omgir tomten.

Det hyggelige, bilfrie tunet deles inn i flere soner av store, frodige plantefelt. Stauder, busker og trær gir le for vær og vind, og legger til rette for opphold og aktivitet i både sol og skygge. Her blir det også sittegrupper, en lekeplass for de minste og plass til å parkere sykkelen.

Les om beliggenheten

Leilighetene

Leilighetene har god variasjon av planløsninger. Her finner du alt fra 2-roms leiligheter på 44 m2 til 4-roms leiligheter på 149 m2. De romslige toppleilighetene har store private takterrasser og duplex-leilighetene får fire soverom, kjellerstue og direkte utgang til det hyggelige gårdstunet mellom husene.

Rekkehusene

Rekkehusene går over tre plan og inneholder åpen stue/kjøkkenløsning i 1. etasje, 4 soverom, romslig oppbevaring og bad/WC i hver etasje. Rekkehusene vil få en vestvendt markterrasse i 1. etasje. Kveldssolen kan du nyte på din egen takterrasse som har utgang fra loftstuen i 3. etasje. 1. etasje har vannbåren gulvvarme.